HTML

Kisvacok blogja

Ez a blog azokról a cuccosokról fog szólni, amiket szeretek, amikkel játszok, és ahová feljárok :P TALÁN felteszek néhány verset/prózát, és TALÁN írok magamról is, de azt inkább a másik blogomba >)

Friss topikok

Archívum

Amardor világa - bővebben

2007.08.05. 11:35 :: Kisvacok

Amardor egy kontinens, egy külön világ a miénktől elszigetelődve, külön lények, mágikus erők, és szörnyek alkotják. Lényegében egy fórumos szerepjáték, ahol jó időtöltést találhatnak az unatkozók. Főleg azoknak ajánlanám, akik már szerepjátékoztak, de a Szabályzat alapos elolvasása után a kezdők is jól szórakozhatnak.

Négy területen vándorolhatsz: Dragh, Ithildor, Khamorte és Théte. Dragh a barbárok, orkok és törpék országa, Ithildor az elfeké és tündéreké, Khamorte pedig a kharatoké. Théte a semleges terület, tulajdonképpen csak egy piacvárosból áll.

Dragh a bányászaton alapszik, és a fegyverkovácsoláson. A kasztok is ehhez igazodva alakulnak. Itt lehetsz ember, barbár, ork vagy törp, Thor király indít útadra a szükséges felszereléssel.

Ithildor az építészetéről és mezőgazdaságáról híres. Az elfek tisztelik a természetet, az erdőt, és istenüket, Ezüstléptű Ithilt, kiről országukat is elnevezték. Holdelf, erdei elf, ember és tündér egyaránt lehetsz, majd Aranel császárnő igazít el a palotában.

Khamorte a víz és tűz harmóniájának birodalma. A birodalomra inkább illik a "földi pokol" megnevezés, a vízen szerzett tapasztalataikat pedig kalózkodásra használják. Kincseikkel és kitenyésztett lófajtájukkal kereskednek Théte piacán. Válhatsz kharattá, emberré vagy fél-kharattá, a Matriarcha bocsát utadra a trónteremből.

Théte egyetlen városból áll, Piassából. Ez egy piacváros, ahol minden ország népe megfordul, eladva hasznos vagy haszontalan értékeiket. Betérhetsz a fogadóba, vagy látogatást tehetsz a Földszellemnél, akinek áldozhatsz jó termésért, gazdaságos cseréért, vagy amire éppen szükséged van. Piassában nincs meghatározó népcsoport, nincsenek itt lakók, csupán hosszabb-rövidebb időre szoktak itt tartózkodni a fajok, míg kereskednek, vagy megpihennek.

Ennyi lenne a játék alapja. Ha még bővebben szeretnél olvasni Amardorról, kukkants be a szabályzatba!

http://amardor.extra.hu

Szólj hozzá!

Címkék: játék internet honlap szerepjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://kisvacok.blog.hu/api/trackback/id/tr71132656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása